Het zoetste evenement van het jaar: Sigep 2020

Iets meer dan een maand scheidt ons van het belangrijkste evenement in onze branche, de 41e editie van de International Trade Show of Artisan Gelato, Pastry, Bakery en Coffee World, ook wel bekend als Sigep. De belangrijkste professionals uit de dessert voedselservice sector gebruiken dit als een zakelijke kans om trends en nieuwigheden voor het nieuwe jaar ontdekken. Het is een evenement dat u niet willen missen en waar u 129.000 m2 aan internationale aanbiedingen vindt.

Sigep 2020 is de perfecte gelegenheid om u onze visie te laten zien voor de wereld van Gelato en Pastry door middel van een groot aantal trends, nieuwe smaken en nieuwigheden die we aan u zullen presenteren. U bent van harte welkom om ons te bezoeken in hal C5 en alle desserts te proeven die met onze producten gemaakt zijn en speciaal worden bereid door de 55 PreGel chefs in onze stand.

Houdt u vast, we zijn nog niet klaar! We beginnen pas net met de verrassingen. Dit jaar is besloten om, ter ondersteuning van de ambachtelijke gelato cultuur en -traditie in de wereld, Platinum sponsor te worden van de Gelato World Cup. We geloven sterk in dit initiatief en in de synergie tussen ons bedrijf en de twaalf internationale teams die aan de competitie gaan deelnemen. Om deze reden zullen alle deelnemende teams onze producten gebruiken tijdens de wedstrijd en het team dat het meest opvalt vanwege hun creativiteit en vaardigheden, zal een speciale prijs van ons ontvangen. U zult deze wedstrijd, die plaatsvind in de Gelato World Tour Arena op Sigep, niet willen missen!

Tot slot, om deze prestigieuze 2020-editie af te ronden, hosten we op onze stand, op 20 januari, het World Committee of Honour (een instantie opgericht na de 6e editie van de Gelato World Cup). Dit comité bestaat uit professionals van het hoogste niveau, met internationale erkenning, die geweldige live-demo’s voor jullie zullen uitvoeren.

Kom kijken naar alle dessert trends, nieuwe smaken en nieuwigheden die we voor u hebben voorbereid, evenals alle opwinding van een internationale gelato-competitie. Bezoek ons in hal C5, van 18 tot 22 januari in Rimini. De PreGel familie wacht op u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *